DE BEWEGINGEN

Wij zijn een coalitie van wereldwijde bewegingen die niet toekijken, maar in actie komen.


4M | Arise | Muskathlon | LIFE Netwerk

4M

KOM TOT RECHT ALS MAN

4M is een mannenbeweging die hongert naar transformatie en gerechtigheid. We ondernemen buitengewone reizen - reizen waarin zowel lichaam, geest en ziel betrokken zijn. We gaan een strijd aan die het beste kan worden uitgevochten in zwakte en kwetsbaarheid - richting onze bestemming.

Arise

KOM TOT RECHT ALS VROUW

Als Arise zoeken we naar Gods bestemming voor ons leven als vrouwen. We gaan de natuur in en maken reizen waarin je nieuwe vergezichten ontdekt over jouw leven en afdaalt naar de diepten van jouw eigen hart en ziel. Met vallen en opstaan, soms keihard lachen, soms ontzettend hard huilen. Rauw, puur en echt!

Muskathlon

DOE RECHT AAN ARMEN EN VERDRUKTEN

De Muskathlon is een beweging voor recht. We staan op tegen armoede, mensenhandel en vervolging. Samen reizen we naar de frontlinie om te helpen én om ons hart te laten raken. We komen letterlijk in beweging om een stem te zijn voor hen die niet gehoord worden en verschil te maken in levens.

LIFE Netwerk

KOM TOT RECHT ALS LEIDER

Het LIFE Netwerk is een netwerk van avontuurlijke leiders en ondernemers, mannen en vrouwen, die bijdragen aan golven van recht wereldwijd. We inspireren, stimuleren en delen, zodat we impact maken op plaatsen waar dat het meest nodig is.