DE BEWEGINGEN

4M

KOM TOT RECHT ALS MAN

De 4M Mannenbeweging is een beweging die mannen uitdaagt om betekenisvol te leven. Jaarlijks organiseren we vele weekenden, reizen en events waarin mannen worden meegenomen in wat het betekent om tot recht te komen en recht te doen op aarde.

Arise

KOM TOT RECHT ALS VROUW

Als Arise maken we zowel online als offline tochten, reizen waarin je nieuwe vergezichten ontdekt over jouw leven en afdaalt naar de diepten van jouw eigen hart en ziel. Met elkaar zoeken we naar Gods Bestemming voor ons leven. Met vallen en opstaan, soms keihard lachen, soms ontzettend hard huilen. Het kan allemaal en het mag allemaal! Rauw, puur en echt!

Muskathlon

DOE RECHT AAN ARMEN EN VERDRUKTEN

De Muskathlon is een beweging voor recht. In een traject van meerdere maanden staan drie zaken centraal: sport, fondsenwerving en gerechtigheid. Je hoeft absoluut geen topsporter te zijn om mee te doen. Samen reizen we naar de frontlinie om te helpen én om ons hart te laten raken.

LIFE Netwerk

KOM TOT RECHT ALS LEIDER

Het LIFE Netwerk van 4M en Arise bestaat in Nederland uit bijna 300 ondernemers en high professionals. LIFE is een krachtig netwerk waarin de ontwikkeling van de onderneming en van het professionele en persoonlijke leven centraal staat.